Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Kategóriák
MERCEDES-BENZ SZOBAILLAT LEATHER WOODS 200ML
33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)

MERCEDES-BENZ SZOBAILLAT LEATHER WOODS 200ML

33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)
Cikkszám: B66959755
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Mercedes-Benz

Leírás és Paraméterek

MERCEDES AJÁNDÉKTÁRGY, MERCEDES SZOBAILLAT LEATHER WOODS 200ML, A GYÁR ÁLTAL FORGALMAZOTT TERMÉK 

Üdvözöljük a Mercedes-Benz felejthetetlen illatkollekciójában, ahol a luxus és a kiválóság találkozik, hogy a mindennapokat egyedivé és emlékezetessé tegye.

A Mercedes Szobaillat "Leather Woods" egy exkluzív illat, amely a Mercedes-Benz parfüm kollekciójának része, és az autó belső tereit a luxus bőrárukkal való találkozás élményével ötvözi. Ez a szobaillat a fűszeres, fás hangulatát idézi meg, egy pezsgő csokorral, amely a rugalmas bőrműhelyek varázsát idézi.

Illatjegyek: A Leather Woods egyedi illatát a dohány, cédrusfa, szantálfa és borostyán alkotja. Ezek a jegyek egy kifinomult és elegáns kompozíciót hoznak létre, amely emlékeztet az exkluzív bőráruk illatára és a bőrműves műhelyek hangulatára.

Termék leírás:

  • Tartalom: Kb. 200 ml, 10 illatrúd
  • Illatjegyek: Fűszeres, fás
  • Illatösszetevők: Dohány, cédrusfa, szantálfa, borostyán

Ez a szobaillat tartalmas és elegáns, az eredeti Mercedes-Benz minőségét képviselve. A csomag tartalmazza a 10 illatrudat, amelyek garantálják az hosszan tartó és intenzív illatot. A "Leather Woods" kiváló választás minden olyan helyiségbe, ahol a luxus és az egyediség érvényesül, teret adva a Mercedes-Benz felejthetetlen illatkollekciójának.

Cikkszám: B66959755 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.