Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Kategóriák

Hűségpont szabályzat

A hűségpont rendszert az Autósajándék Kft. kezeli és az autosbutik.hu webáruház használatára vonatkozik. Az autosbutik.hu webáruház regisztrált vásárlói a vásárlásaik után meghatározott hűségpontokat kapnak, amelyet a következő vásárlásaikból kedvezményként használhatnak fel.

Pontok számítása és érvényessége:

- A regisztrált vásárlók az általuk vásárolt termék vételárának függvényében kapnak hűségpontokat.

- A hűségpont számítás alapja a termékre kifizetett összegnél: minden 100,- Ft után 1 hűségpont jár.

- A hűségpontok jóváírása a termék kézhezvételétől számított 15. napon történik, kizárva ezzel a 14 napos elállási jog kihasználása miatti anomáliákat.

-  A megszerzett hűség pontokat a regisztrált vásárló a jóváírást követően használhatja fel az általa meghatározott mennyiségben. 1 hűségpont 1 Ft értéknek felel meg.

- A hűségpontok felhasználhatósága 365 nap, amely a termék átvételétől számított.

- Több, különböző időben történt vásárlás után összegyűjtött hűségpontok egyszerre is felhasználható, azonban a szerzett hűségpontoknál az érvényesség mindig a megszerzés időpontjától számított.

A program résztvevő

- A hűségprogramban minden olyan vásárló részt vehet, aki az auttosbutik.hu weboldalunkon regisztrált és elfogadta az ASZF-et. Nem regisztrált vásárló után nem áll módunkban a megszerzett pontokat gyűjtenünk és feljegyeznünk.

- A hűségpont jogosultja minden esetben a regisztrációban résztvevő az a személy aki a regisztrációt végezte, vagy jogi személy, ha a regisztráció annak nevében történt. Társaságunk nem vállalja annak következményeit, ha jogi személy a vásárlás fizetője, de a regisztrációt magánszemély végezte.

- A regisztráció megszüntetése automatikusan a programban való részvételt is törli.

A hűségpontok beváltása

- A hűségpontok az autosbutik.hu weboldalon történő vásárlás során válthatók be kedvezményként.

- A vásárólt termék árának nagyobbnak, vagy egyenlőnek kell lenni a beváltandó hűségpontok értékénél.

- A levásárolható pontértéket a regisztrációs adatok mellett a „kosár” felületen tüntetjük fel. A ténylegesen levásárolni kívánt pontértéket az arra megfelelő mezőben kézzel kell beírni.

- A hűségpontok csak kedvezményként használhatók fel, készpénzre semmilyen esetben nem válthatók át és a fel nem használt hűségpontok semmilyen más formában nem kerülnek visszatérítésre.

Egyéb rendelkezések:

- A hűségprogramban való részvétel a jelen szabályzat automatikus elfogadását jelenti

- Az AutósAjándék Kft. fenntartja magának a jogot bármely résztvevő kizárására, amennyiben felmerül a hűségprogram megsértésének, vagy egyéb visszaélésnek gyanúja.

 

Budapest, 2023. június 23.