Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja.

Kategóriák
LEXUS ELECTRIFIED TÖLTŐ KESZTYŰ
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)

LEXUS ELECTRIFIED TÖLTŐ KESZTYŰ

7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Cikkszám: L002V21
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Lexus

Leírás és Paraméterek

LEXUS TARTOZÉK, LEXUS ELECTRIFIED TÖLTŐ KESZTYŰ, A GYÁR ÁLTAL FORGALMAZOTT TERMÉK

Fedezd fel a Lexus Electrified Töltő Kesztyűt, ami kifejezetten a hibrid autók plug-in töltéséhez készült biztonsági kesztyű. Ez a stílusos és funkcionális kesztyű nem csak védelmet nyújt a kezeidnek a töltési folyamat során, hanem elegáns Lexus felirattal is rendelkezik, ami kiemeli a Lexus elektromos mobilitásának elkötelezettségét és innovációját.

A kesztyű kiváló minőségű anyagból készült, hogy megfeleljen a legmagasabb biztonsági és tartóssági követelményeknek. Kényelmes viseletet biztosít, miközben gondoskodik a kezeidről és a jármű töltőkábeleivel való interakció során.

Ha szereted a stílusos és praktikus kiegészítőket, amelyek egyben a kényelmedet és biztonságodat is szem előtt tartják, akkor a Lexus Electrified Töltő Kesztyű az ideális választás a plug-in töltéshez. Legyen részese a jövő irányvonalának és stílusosan töltse autóját ezzel az exkluzív Lexus kiegészítővel!

Méret: M

Cikkszám: L002V21

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.